Promovare si Optimizare SEO in Timisoara


Pentru ca ne dorim cu adevarat ca afacerile din Timisoara sa prospere, fie ca ai o afacere cu profil local sau una care se adreseaza pietei nationale sau internationale, suntem dornici sa te ajutam cu serviciile noastre SEO si de promovare online a afacerii.

Cum facem asta?

Primul Pas

Stabilim de comun acord o intalnire pentru a descoperi care sunt obiectivele tale si de asemenea pentru a ne putea forma o idee despre cum am putea sa te ajutam si ce buget ar fi necesar.

Pasul 2 - Auditul afacerii

In cazul in care batem palma vom incepe colaborarea cu un audit online al afacerii, audit care va contine un raport detaliat despre starea site-ului tau, pozitionarea lui in motoarele de cautare, prezenta competitiei si vom descoperi care sunt cele mai bune canale de promovare. Poti afla mai multe informatii despre audit aici.

Pasul 3 - Incepem procesul de SEO si de promovare

In principiu, cand facem acest lucru, lucram pe 2 fronturi. Tehnic acestea se numesc cautari organice si cautari platite. Optimizarea SEO in sine, e pentru a asigura ca paginile esentiale ajung cat mai sus posibil, intr-un mod natural, organic. Dar cateodata, acest proces poate dura foarte mult timp, timp care se traduce in prospecti pierduti. De aceea apelam la reclama platita pe principalele canale cunoscute: Google si Facebook.

Pasul 4 - Optimizarea si raportarea

Masuram si optimizam constant campaniile iar la final de luna iti dam un raport cu informatii esentiale, pentru ca sa poti lua decizii pe baza lor.

Scurt exemplu pentru o afacere locala

Sa presupunem ca detii un mic atelier de croitorie la comanda pentru rochii de mirese si rochii de seara. Un scurt research ne arata ca, in medie, sunt aproxmativ 700 potentiale cliente care cauta produsele tale. Si acum?In cazul in care site-ul tau nu se gaseste in prima pagina, sansele ca viitoarele mirese sa afle informatii si preturi despre modelele tale sunt infime.

Chiar daca sunt targuri si alte metode alternative de promovare, care evident ca nu ar trebui excluse sau neglijate de fel, precum targurile de nunti, bartere, publicitate locala prin radio sau altele, daca nu sunt corelate cu un website bine pus la punct dpdv. SEO, eficienta acestora va fi redusa substantial.

Mic scenariu: Cum poti masura impactul unui anunt la radio?

Sansele ca o potentiala clienta sa retina un numar de telefon pe parcursul reclamei sunt mici, dar in cazul in care numele business-ului sau site-ul este usor de retinut, cu siguranta il va memora mai usor. Ulterior va cauta pe Google ori pe Facebook. Atunci ochii pe Analytics pentru ca ar trebui sa fie vizibila o crestere de trafic pe website in perioada in care se desfasoara campania pe radio. Si de aici ... masuratori si calcule.

De retinut!

Daca bugetul este mai generos, optimizarea site-ului si promovarea online nu ar trebui sa fie singurele canale prin care iti faci cunoscuta afacerea.

Daca doresti sa primesti mai multe informatii despre cum facem SEO si promovarea afacerii tale pentru a ajunge mai usor la clientii potentiali din Timisoara, si nu numai, contacteaza-ne telefonic sau prin e-mail. Fara frica, nu muscam :)